newbie: first install stuck on 'copying kiosk data to RAM'

Post bug reports related to either the kiosk ISO or the kiosk wizard here.
neuronetv
White ninja
White ninja
Posts: 6
Joined: 28 Nov 2014, 17:42
Distribution: Porteus-Kiosk-3.1.3-i486
Location: UK

newbie: first install stuck on 'copying kiosk data to RAM'

Post#1 by neuronetv » 28 Nov 2014, 18:48

I'm trying out Porteus-Kiosk-3.1.3-i486.iso for the first time as a virtual machine on centos 5 64 bit (VirtualBox) and the install has stopped right at the begining with

Code: Select all

Starting Porteus Kiosk <http://porteus-kiosk.org>
US version  3.1.3
copying kiosk data to RAM
anyone know why it should jam like this?

User avatar
fanthom
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 5656
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland
Contact:

Re: newbie: first install stuck on 'copying kiosk data to RA

Post#2 by fanthom » 28 Nov 2014, 22:22

booting kiosk everyday in VirtualBox and never experienced this.
maybe bad download? please check md5sum.
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

Post Reply