[SOLVED] kiosk_config and hostname_aliases for each install

'User made' tutorials related to Porteus Kiosk edition.
Official kiosk documentation can be find here: http://porteus-kiosk.org/documentation.html
Post Reply
Dollynho
White ninja
White ninja
Posts: 9
Joined: 29 Aug 2018, 20:34
Distribution: Porteus KIosk

[SOLVED] kiosk_config and hostname_aliases for each install

Post#1 by Dollynho » 13 Nov 2018, 13:02

Every kiosk install i'm adding a custom "hostname_aliases" and "kiosk_config" (dont have hostname_aliases in the external config) but... the hostname dont exists after reboot =[ have some way to add extra stuff with "kiosk_config"?
Last edited by Dollynho on 13 Nov 2018, 14:46, edited 1 time in total.

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4906
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

kiosk_config and hostname_aliases for each install

Post#2 by fanthom » 13 Nov 2018, 13:39

During first boot after installation the kiosk reconfigures according to parameters which are present in remote config.

In short - you need to add 'hostname_aliases=' parameter to your remote config if you want it to be present in the kiosk system.
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

Dollynho
White ninja
White ninja
Posts: 9
Joined: 29 Aug 2018, 20:34
Distribution: Porteus KIosk

kiosk_config and hostname_aliases for each install

Post#3 by Dollynho » 13 Nov 2018, 14:46

Thanks... ._./

Post Reply