Search found 155 matches

by ralcocer
10 Nov 2018, 08:26
Forum: Bug Reports
Topic: teamviewer
Replies: 10
Views: 197

teamviewer

This is the terminal output, however no GUI display.
Init...
Checking setup...
Launching TeamViewer ...
Starting network process (no daemon)
Network process already started (or error)
Launching TeamViewer GUI ...
by ralcocer
10 Nov 2018, 08:19
Forum: Bug Reports
Topic: teamviewer
Replies: 10
Views: 197

teamviewer

I am using LXDE and have QT4 QT5 installed also using x32. Also wine seems to be running as per Task Manager
by ralcocer
09 Nov 2018, 15:26
Forum: Bug Reports
Topic: teamviewer
Replies: 10
Views: 197

teamviewer

I was running teamviewer in version 3.5. However in will not run in version 4 If I start in terminal mode It run but there is no GUI.
I have tried several versions but nothing seems to work, I reverted back to 3.5.
by ralcocer
06 Nov 2018, 13:21
Forum: Intermediate/Advanced User Questions
Topic: Porteus using Debian
Replies: 8
Views: 1405

Porteus using Debian

Well that means you are doing something good and is worth copiyin,g they even have activate and deactivate for xzm modules using your image., the reason I was shopping around is that when I updated to V4 Porteus will only read 1/2 of my system memory and it will crash no messages or anything, I was ...
by ralcocer
06 Nov 2018, 07:21
Forum: Intermediate/Advanced User Questions
Topic: Porteus using Debian
Replies: 8
Views: 1405

Porteus using Debian

It is mentioned in this page.
Specifications:
Kernel: 4.9.0-3
Choice of Boot Methods: porteus-boot and live-boot v3 (see for options Here)

https://debiandog.github.io/doglinux/zz ... chdog.html
by ralcocer
06 Nov 2018, 07:14
Forum: Intermediate/Advanced User Questions
Topic: Porteus using Debian
Replies: 8
Views: 1405

Porteus using Debian

They do mention it as a matter of fact. two boot methods available: 1. DebianDog 'boot style Porteus' - porteus initrd1.xz made for debian kernel and firmware. + encrypted save file option. (recommended if you are familiar with puppy or porteus boot options) 2. DebianDog live-boot-3x - debian initrd...
by ralcocer
04 Nov 2018, 17:09
Forum: Intermediate/Advanced User Questions
Topic: Porteus using Debian
Replies: 8
Views: 1405

Porteus using Debian

I have been having problens with Porteus reading my memory and using it, I have been having problems with crashes I never had before upgrading to Ver.4. I tried Slax but it is just a Web-based distribution right now no better that my chromebook. This morning I found Debiandog and gave it a try the f...
by ralcocer
22 Aug 2018, 11:02
Forum: Intermediate/Advanced User Questions
Topic: amd athelon 5350
Replies: 1
Views: 527

amd athelon 5350

Tried installing the AMD Athlon 5350 into version 4 and I get this message: error: Detected X Server version 'X Server 1.19.6' is not supported. Supported versions are X.Org 6.9 or later, up to X Server 1.10 (default:v2:i686:lib:XServer 1.19.6:none:4.16.3-porteus:) how do I update the x server? I us...
by ralcocer
16 Jun 2017, 19:14
Forum: Bug Reports
Topic: Pulse Audio
Replies: 6
Views: 1239

Re: Pulse Audio

I haven't tried it bus Firefox massage said from 53 on they were going to have problems with Pulse.
see https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1345661 , maybe there is someting missing in my XFCE4.
by ralcocer
16 Jun 2017, 17:50
Forum: Bug Reports
Topic: Pulse Audio
Replies: 6
Views: 1239

Re: Pulse Audio

I am using 3.2.2 and I downgraded Firefox, It seem ver.53 took out a lot of stuff.
by ralcocer
16 Jun 2017, 09:58
Forum: Bug Reports
Topic: Pulse Audio
Replies: 6
Views: 1239

Re: Pulse Audio

It seems that Firefox-53 is the problem, when Firefox is running I get the message that something went wrong with firefox-53 and Pulse Audio and the Pulse Audio icon greys out..
by ralcocer
13 Jun 2017, 11:39
Forum: Bug Reports
Topic: Pulse Audio
Replies: 6
Views: 1239

Pulse Audio

I installed 32 bit V.3.2.2 in my AMD system ans I am getting the problem that the audio icon greys off after a while and it says the the pulse audio server crashed. Does anyone has the same problem?

Thanks
by ralcocer
28 Apr 2017, 10:47
Forum: Bug Reports
Topic: Porteus-v3.2.2 bug reports here
Replies: 214
Views: 32858

Re: Porteus-v3.2.2 bug reports here

I just installed v3.2.2 XFCE and I keep getting an error about the font not being instlled also in QT5 I get QFontDatabase: Cannot find font directory /usr/local/Qt-5.3.1/lib/fonts - is Qt installed correctly?Aborted
any sugestions