Search found 7 matches

by Onraj
17 May 2012, 09:16
Forum: Newbie questions
Topic: Porteus 1.1 x86_64 and bluetooth mouse
Replies: 9
Views: 3038

Re: Porteus 1.1 x86_64 and bluetooth mouse

Thank you brokenman, that will come in handy now that I'm half way trough my new Arch installation. What I meant was that I can use my phone and comp with Porteus and BlueDevil without that "fix" without a problem. With it BlueDevil says that it doesn't find my Logitech bluetooth dongle at all. So i...
by Onraj
15 May 2012, 12:45
Forum: Newbie questions
Topic: Porteus 1.1 x86_64 and bluetooth mouse
Replies: 9
Views: 3038

Re: Porteus 1.1 x86_64 and bluetooth mouse

And after little break back to the real problem. I just downloaded v1.2 rc2 64bit and found out I still can't use my bluetooth mouse or keyboard. Now I have usb mouse to allow and authenticate when BlueDevil asks but even after that they don't do anything. After bit of research I found that it is no...
by Onraj
25 Jan 2012, 15:42
Forum: Newbie questions
Topic: Porteus 1.1 x86_64 and bluetooth mouse
Replies: 9
Views: 3038

Re: Porteus 1.1 x86_64 and bluetooth mouse

Thank you very much for your effort.

It worked fine on 64 bit version but I don't seem to get it working on 32 bit Porteus. Just to be sure, should it work with that too? Those path files seemed to be identical but somehow 32 bit version still default 79% for me.
by Onraj
20 Jan 2012, 19:28
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] nvidia driver issues
Replies: 14
Views: 5168

Re: nvidia driver issues

Just reporting that I had this same issue but new version seems to work fine.
by Onraj
20 Jan 2012, 19:25
Forum: Bug Reports
Topic: Booting stops when loading KDE [SOLVED]
Replies: 2
Views: 1019

Re: Booting stops when loading KDE

It seems to work.

Can't believe I read that post about an hour ago but didn't pay attentions to details.

Sorry about this thread. Can be deleted.
by Onraj
20 Jan 2012, 18:55
Forum: Bug Reports
Topic: Booting stops when loading KDE [SOLVED]
Replies: 2
Views: 1019

Booting stops when loading KDE [SOLVED]

I've had this same behavior at least with 1.0, 1.1 rc2, 1.1 and if I remember correctly 0.9 but I'm not sure about that anymore. When I boot to default KDE loading stops at "Initializing system services". It doesn't hang just blinks that icon and disappears after about minute or two and leaves only ...
by Onraj
20 Jan 2012, 16:43
Forum: Newbie questions
Topic: Porteus 1.1 x86_64 and bluetooth mouse
Replies: 9
Views: 3038

Porteus 1.1 x86_64 and bluetooth mouse

Hi to all. (My first post) Today I tried new version of Porteus but the joy ended quite fast. I have Logitech diNovo Media Desktop set and it's all connected by bluetooth. Now when I boot to KDE4 desktop BlueDevil informs me that "my mouse/keyboard is requesting access to this computer" and asks me ...