Search found 14 matches

by injector
19 Jan 2017, 12:55
Forum: KDE4
Topic: beep for Porteus
Replies: 0
Views: 1851

beep for Porteus

I cannot compile code with Beep function. "undefined reference to `Beep' " . And even "beep -f 2000 -l 2000" make nothing. I can hear volume on YouTube, but cannot simple beep. What to do? P.s. I read the post about beep in 2014 in even tried command "modprobe pcspkr" "modprobe: FATAL: Module pcspkr...
by injector
17 Jan 2017, 11:53
Forum: KDE4
Topic: Solved: How to set "Always run"
Replies: 3
Views: 2448

Re: How to set "Always run"

Thanks
How to set here "solved"
by injector
17 Jan 2017, 10:38
Forum: KDE4
Topic: Solved: How to set "Always run"
Replies: 3
Views: 2448

Solved: How to set "Always run"

I'm using Porteus 3.2.2 with KDE. I cannot set it with "no sleeping" mode or at least do not enter password on wake up from screensaver
by injector
17 Aug 2016, 06:49
Forum: Bug Reports
Topic: Autologin in text mode
Replies: 2
Views: 2163

Re: Autologin in text mode

Thanks a lot! It works!!!
by injector
16 Aug 2016, 12:35
Forum: Bug Reports
Topic: Autologin in text mode
Replies: 2
Views: 2163

Autologin in text mode

autologin does not work in TEXT mode.The cheatcode login=guest or login=root in porteus.cfg works only for inerface X mode for text mode it asks the login and password each boot @ brokenman advice to search info here: https://wiki.archlinux.org/index.php/automatic_login_to_virtual_console to file /e...
by injector
25 Dec 2014, 10:47
Forum: Bug Reports
Topic: auto login from CD
Replies: 2
Views: 2026

auto login from CD

Cannot auto login from CD. Everything the same from disk on key and start OK
I use porteus 3.1 32-bit KDE "login=root" and when I strat from USB everything is OK, but if i start from CD it does not start KDE and I must make login and write "startx"
by injector
30 Jan 2013, 10:42
Forum: Development
Topic: Feedback for Porteus version 2.0 RC2
Replies: 143
Views: 47479

Re: Feedback for Porteus version 2.0 RC2

-I did not ask language support, I just want a possibility to remove some keyboard language.
-Where to take this "Wreads 32bit"?
by injector
30 Jan 2013, 09:43
Forum: Development
Topic: Feedback for Porteus version 2.0 RC2
Replies: 143
Views: 47479

Re: Feedback for Porteus version 2.0 RC2

In 32-bit version of Razor impossible to add/remove language
If it is possible can you..
-Add to Razor kwrite
-Add to XFCE gedit
by injector
28 Jan 2013, 13:19
Forum: General chat
Topic: Porteus-1.2 feedback
Replies: 119
Views: 34788

Re: Porteus-1.2 feedback

Go into control panel and setup a keyboard shortcut to change language. OK, thanks it works. Why this does not work? https://dl.dropbox.com/u/48034438/Porteus1.PNG And besides ALT+SHIFT as shortcut does not work! it wants 3 keys... And how to set the shortcut to module? while language wizard is no ...
by injector
27 Jan 2013, 10:38
Forum: General chat
Topic: Porteus-1.2 feedback
Replies: 119
Views: 34788

Re: Porteus-1.2 feedback

OK, it works. But it's still a problem. It's impossible to change language with keyboard via Alt+Shift or smth like this even if I choose it from menu. What wrong here?
And in XFCE-version it does not work at all even after create the module
by injector
10 Jan 2013, 08:03
Forum: General chat
Topic: Porteus-1.2 feedback
Replies: 119
Views: 34788

Re: Porteus-1.2 feedback

Why I cannot find "Language selection tool" in v1.2? If I use the old module it change the language besides to throw out Brazil, Czech etc and to leave only English and Russian. The module works normally only if I add KDE4 module. But with the KDE4 module I have some error on start up and must press...
by injector
07 Feb 2011, 14:26
Forum: General chat
Topic: [SOLVED] Running hotplug for pcie(xpress)
Replies: 8
Views: 3029

Re: Running hotplug for pcie(xpress)

Slax_logs and this is the log of porteus Porteus_log . I put inside all files changed in log directory. For Porteus nothing changes after mod prob command even after I copied from Slax 2 files you told me [url] [/url] Posted after 7 minutes 2 seconds: Sorry I found two more strings in file "message...
by injector
06 Feb 2011, 10:21
Forum: General chat
Topic: [SOLVED] Running hotplug for pcie(xpress)
Replies: 8
Views: 3029

Re: Running hotplug for pcie(xpress)

Nothing happens! Neither for x64 and for x32 :wall:
by injector
03 Feb 2011, 09:04
Forum: General chat
Topic: [SOLVED] Running hotplug for pcie(xpress)
Replies: 8
Views: 3029

Re: Running hotplug for pcie(xpress)

I use a PCIE card on laptop to connect hard disks. On Slax-6.1.2 when I insert the card with HD connected nothing happens. I just write in a Konsole the magic phrase "modprobe pciehp pciehp_force=1" and walla I get offer to mount a volumes. But on the porteuses nothing happens and it is very sad bec...