Forum bugs

Non release banter
User avatar
brokenman
Site Admin
Site Admin
Posts: 5439
Joined: 27 Dec 2010, 03:50
Distribution: Porteus v3.2rcX all desktops
Location: Brazil
Contact:

Re: Forum bugs

Post#46 by brokenman » 15 Apr 2011, 23:56

Common domain is porteus.org.

forum.porteus.org is a subdomain. After changing server settings the layout went bad and pervented anyone from logging into ACP because of SSL redirect issue talked about earlier. The current method is good enough.
How do i become super user?
Wear your underpants on the outside and put on a cape.

User avatar
Blaze
Moderator
Moderator
Posts: 1342
Joined: 28 Dec 2010, 11:31
Distribution: ⟰ Porteus 3.2 Cinnamon x86_64
Location: ☭ Russian Federation, Lipetsk region, Dankov
Contact:

Re: Forum bugs

Post#47 by Blaze » 16 Apr 2011, 06:08

brokenman,
ok, try this
Cookie settings > Edit our domain on forum.porteus.org
Server settings > Edit our domain on porteus.org"
Linux porteus 4.12.7-porteus #1 SMP PREEMPT Sun Aug 13 17:38:30 x86_64 Intel(R) Core(TM) i5-6600K CPU @ 3.50GHz GenuineIntel GNU/Linux
MS-7A12 » [AMD/ATI] Tobago PRO [Radeon R7 360 / R9 360 OEM] (rev 81) » Vengeance LPX 16GB DDR4 K2 3200MHz C16

User avatar
Rava
Contributor
Contributor
Posts: 1319
Joined: 11 Jan 2011, 02:46
Distribution: Porteus 3.1.0 x86-64 XFCe
Location: Germany

Re: Forum bugs

Post#48 by Rava » 21 Apr 2011, 23:16

A question.

I liked the feature "username edited this post after xx days xx hours" in small green font at the top of a late addition.

I may be wrong but to me it seems that this feature is no longer there?
Cheers!
Yours Rava

User avatar
Ahau
King of Docs
King of Docs
Posts: 1331
Joined: 28 Dec 2010, 15:18
Distribution: LXDE & Xfce 32/64-bit
Location: USA

Re: Forum bugs

Post#49 by Ahau » 21 Apr 2011, 23:36

let's see...

Posted after 50 seconds:
still there?

Posted after 8 minutes 13 seconds:
this occurs when a user posts to a thread, then posts to it again, if no one else has posted inbetween.

As the self-proclaimed king of replying to himself, I adore this feature, as it makes me appear somewhat less obnoxious (but just as neurotic).
Please take a look at our online documentation, here. Suggestions are welcome!

User avatar
82issa
DOC Team
DOC Team
Posts: 127
Joined: 13 Apr 2011, 17:24
Location: USA, NC

Re: Forum bugs

Post#50 by 82issa » 22 Apr 2011, 00:45

This is to funny Ahua

Posted after 1 minute 22 seconds:
Just wanted to see it in action.
Sorry guys... I got to go. My girlfriend just casted "get your dirty ass into the shower" on me.
Oh and here is some naked grandpa pictures too.

User avatar
Hamza
Warlord
Warlord
Posts: 1846
Joined: 28 Dec 2010, 07:41
Distribution: Porteus
Location: France

Re: Forum bugs

Post#51 by Hamza » 22 Apr 2011, 09:07

Sorry guys , but please save this topic , don't post some messages just for fun , you have a topic for this 'Just to say Hi'
NjVFQzY2Rg==

User avatar
Rava
Contributor
Contributor
Posts: 1319
Joined: 11 Jan 2011, 02:46
Distribution: Porteus 3.1.0 x86-64 XFCe
Location: Germany

Re: Forum bugs

Post#52 by Rava » 24 Apr 2011, 14:27

You are right. It still works ...
Cheers!
Yours Rava

User avatar
Ahau
King of Docs
King of Docs
Posts: 1331
Joined: 28 Dec 2010, 15:18
Distribution: LXDE & Xfce 32/64-bit
Location: USA

Re: Forum bugs

Post#53 by Ahau » 28 Apr 2011, 00:50

The forum's mchat seems to be deleting it's cache quite often -- perhaps any time there are no users chatting? Not sure if this is a bug, or intentional, to keep the cache size small.

thanks!
Please take a look at our online documentation, here. Suggestions are welcome!

User avatar
Hamza
Warlord
Warlord
Posts: 1846
Joined: 28 Dec 2010, 07:41
Distribution: Porteus
Location: France

Re: Forum bugs

Post#54 by Hamza » 28 Apr 2011, 21:53

The MChat's cache issue has been resolved.
NjVFQzY2Rg==

beny
Full of knowledge
Full of knowledge
Posts: 720
Joined: 02 Jan 2011, 11:33
Location: italy

Re: Forum bugs

Post#55 by beny » 09 May 2011, 12:51

what's happen to the forum mchat lost or restyling of forum graphic.

Posted after 11 minutes 23 seconds:
Ahauyou know what is happening

User avatar
Blaze
Moderator
Moderator
Posts: 1342
Joined: 28 Dec 2010, 11:31
Distribution: ⟰ Porteus 3.2 Cinnamon x86_64
Location: ☭ Russian Federation, Lipetsk region, Dankov
Contact:

Re: Forum bugs

Post#56 by Blaze » 09 May 2011, 12:53

Hamza, nice style, but we need a wide style. For it

Code: Select all

#--- OPEN ---
styles/prosilver/theme/common.css

#--- FIND ---
#wrap {
...
}

#--- REPLACE WITH ---
#wrap {
	padding: 0px 20px;
	min-width: 650px;
}
Update in ACP -> CSS. Thanks.
Linux porteus 4.12.7-porteus #1 SMP PREEMPT Sun Aug 13 17:38:30 x86_64 Intel(R) Core(TM) i5-6600K CPU @ 3.50GHz GenuineIntel GNU/Linux
MS-7A12 » [AMD/ATI] Tobago PRO [Radeon R7 360 / R9 360 OEM] (rev 81) » Vengeance LPX 16GB DDR4 K2 3200MHz C16

User avatar
Hamza
Warlord
Warlord
Posts: 1846
Joined: 28 Dec 2010, 07:41
Distribution: Porteus
Location: France

Re: Forum bugs

Post#57 by Hamza » 09 May 2011, 13:15

@Blaze,

OK , Thanks , but It's not a forum's bug.

If you have ny other sugegstions , please send me them by PM.

Regards,
NjVFQzY2Rg==

User avatar
Rava
Contributor
Contributor
Posts: 1319
Joined: 11 Jan 2011, 02:46
Distribution: Porteus 3.1.0 x86-64 XFCe
Location: Germany

Re: Forum bugs

Post#58 by Rava » 09 May 2011, 20:54

Seamonkey gave me this error running on V08 when trying to log into https://porteus.org:80/forum
[I thought https is not port 80 anyway since 80 is just http:// ...]

Code: Select all

An error occurred during a connection to porteus.org:80.

SSL received a record that exceeded the maximum permissible length.

(Error code: ssl_error_rx_record_too_long)

The page you are trying to view can not be shown because the authenticity of the received data could not be verified.

* Please contact the web site owners to inform them of this problem.
But I was able to log into another tab just fine. Oh, and I use lastpass for username/password anyway...
Cheers!
Yours Rava

User avatar
Hamza
Warlord
Warlord
Posts: 1846
Joined: 28 Dec 2010, 07:41
Distribution: Porteus
Location: France

Re: Forum bugs

Post#59 by Hamza » 09 May 2011, 20:55

It is fixed , sorry.

Normally , you login you with the ssl support , but it can't be used with 80 port , normally , it must be used with 443 port only. That's why , you can't login you with 80 port. It's a security of Server/Client.
NjVFQzY2Rg==

User avatar
Blaze
Moderator
Moderator
Posts: 1342
Joined: 28 Dec 2010, 11:31
Distribution: ⟰ Porteus 3.2 Cinnamon x86_64
Location: ☭ Russian Federation, Lipetsk region, Dankov
Contact:

Re: Forum bugs

Post#60 by Blaze » 10 May 2011, 08:53

What's wrong with website of Porteus?

1. Why fanthom have a color of girls group? Why brokenman have a color of registered users group?
2. Russian buttons was removed. Why?
3. A CSS of style is broken. Why?

Image - bad

Image - right

....
Linux porteus 4.12.7-porteus #1 SMP PREEMPT Sun Aug 13 17:38:30 x86_64 Intel(R) Core(TM) i5-6600K CPU @ 3.50GHz GenuineIntel GNU/Linux
MS-7A12 » [AMD/ATI] Tobago PRO [Radeon R7 360 / R9 360 OEM] (rev 81) » Vengeance LPX 16GB DDR4 K2 3200MHz C16

Post Reply