Default Hostname

'User made' tutorials related to Porteus Kiosk edition.
Official kiosk documentation can be find here: http://porteus-kiosk.org/documentation.html
Post Reply
Marthin
White ninja
White ninja
Posts: 5
Joined: 23 Nov 2017, 11:40
Distribution: Porteus Kiosk 4.5.0

Default Hostname

Post#1 by Marthin » 30 Nov 2017, 06:16

Can someone please assist in terms of the Kiosk hostname allocated when it is disabled within the configuration.

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4623
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Default Hostname

Post#2 by fanthom » 30 Nov 2017, 06:29

Hi Marthin,

If hostname is not set in kiosk config then hostname defaults to 'kiosk'.
If hostname is not set and if kiosk is associated with Porteus Kiosk Server then hostname is set to the client_id number automatically.

Reference:
http://porteus-kiosk.org/parameters.html#hostname

Thanks
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

Marthin
White ninja
White ninja
Posts: 5
Joined: 23 Nov 2017, 11:40
Distribution: Porteus Kiosk 4.5.0

Default Hostname

Post#3 by Marthin » 30 Nov 2017, 07:26

Tx. Much appreciated!

Post Reply