HP t5565 [SOLVED]

Post bug reports related to either the kiosk ISO or the kiosk wizard here.
Post Reply
acumatt
Ronin
Ronin
Posts: 2
Joined: 23 Nov 2017, 17:55
Distribution: Porteus Kiosk

HP t5565 [SOLVED]

Post#1 by acumatt » 23 Nov 2017, 17:58

Hello,

I have a few HP t5565 Thinclients I'd like to deploy as digital signage. I seem to be having issues with the VIA VX900 display adapters. When booting a Kiosk installer the screen loses signal, however when installing the Thinclient version it runs through fine.

I've rebuilt the Kiosk installer to force VESA and I can get it installed fine but I need the higher resolution and rotation a proper driver would support. Is there anyway to pull the graphics drivers out of the Thinclient version and push them into the Kiosk installer?

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4623
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

HP t5565

Post#2 by fanthom » 23 Nov 2017, 21:18

"When booting a Kiosk installer the screen loses signal, however when installing the Thinclient version it runs through fine."
That makes no sense as both systems use exactly the same kernel and drivers.

Please boot ThinClient version, generate debug report in the wizard and send it to support@porteus-kiosk.org:
http://porteus-kiosk.org/screens/news/150829/report.png

"I've rebuilt the Kiosk installer to force VESA and I can get it installed fine"
How did you do this? By remastering installation ISO?

Thank you.
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

acumatt
Ronin
Ronin
Posts: 2
Joined: 23 Nov 2017, 17:55
Distribution: Porteus Kiosk

HP t5565

Post#3 by acumatt » 23 Nov 2017, 21:47

Sorry, I'm an idiot. I was using an old version of Kiosk and it was not working for me. Downloaded 4.5 and all works as advertised.

Post Reply