eEFInd submenus [solved]

Technical issues/questions of an intermediate or advanced nature.
Post Reply
User avatar
Ed_P
Contributor
Contributor
Posts: 3067
Joined: 06 Feb 2013, 22:12
Distribution: Cinnamon 3.2.2 64-bit ISO
Location: Western NY, USA

eEFInd submenus [solved]

Post#1 by Ed_P » 15 Dec 2016, 23:33

My refind.conf's Porteus GUI menu isn't working. No submenus display when this option is selected, I boot straight to AF mode. Can anyone see what I've done wrong?

Code: Select all

menuentry "Porteus menu (F2)" {
	volume KERNELS
	icon EFI/BOOT/icons/os_porteus.png
	loader boot/syslinux/vmlinuz
	initrd boot/syslinux/initrd.xz
	options "from=UUID:F789-E55C extramod=UUID:F789-E55C/Modules;UUID:F789-E55C/modsavedat volume=33 reboot=cold" 
	submenuentry "Save changes" {
		add_options "changes=EXIT:UUID:F789-E55C/changes/porteussave.dat noload=porteussave.dat.xzm"
    }
	submenuentry "Always fresh" {
		add_options "nomagic base_only norootcopy" 
    }
   	submenuentry "Boot to copy2ram mode" {
		add_options "copy2ram"
    }
   	submenuentry "Text mode" {
		add_options "3"
    }
   	submenuentry "pxe-boot" {
		add_options "pxe"
    }
}
-update-

Posted my revised menu.
Ed

User avatar
brokenman
Site Admin
Site Admin
Posts: 5439
Joined: 27 Dec 2010, 03:50
Distribution: Porteus v3.2rcX all desktops
Location: Brazil
Contact:

Re: eEFInd submenus

Post#2 by brokenman » 16 Dec 2016, 00:35

No submenus display when this option is selected
How are you selecting the option? You should press F2 to access the submenu options.
How do i become super user?
Wear your underpants on the outside and put on a cape.

User avatar
Ed_P
Contributor
Contributor
Posts: 3067
Joined: 06 Feb 2013, 22:12
Distribution: Cinnamon 3.2.2 64-bit ISO
Location: Western NY, USA

Re: eEFInd submenus

Post#3 by Ed_P » 16 Dec 2016, 06:44

brokenman wrote:You should press F2 to access the submenu options.
:oops: Thank you. I was just pressing the Enter key like I do for the grub2 menu.
Ed

Post Reply