Porteus-v1.0_rc3-i486 rc3 penultimate release.

New features which should be implemented in Porteus; suggestions are welcome. All questions or problems with testing releases (alpha, beta, or rc) should go in their relevant thread here, rather than the Bug Reports section.
User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4546
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: Porteus-v1.0_rc3-i486 rc3 penultimate release.

Post#16 by fanthom » 16 Jun 2011, 14:21

"Am I the only one experiencing this?"
no, i have seen this issue in Vbox when porteus was run without vbox-addons. i think Xdialog doesn't work right in low resolution screens (800x600). Was it your case Ahau?
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

User avatar
Ahau
King of Docs
King of Docs
Posts: 1331
Joined: 28 Dec 2010, 15:18
Distribution: LXDE & Xfce 32/64-bit
Location: USA

Re: Porteus-v1.0_rc3-i486 rc3 penultimate release.

Post#17 by Ahau » 16 Jun 2011, 14:23

No, I was at full resolution on my (widescreen) laptop -- I forget exactly the dimensions, 1600x1000 or so.
Please take a look at our online documentation, here. Suggestions are welcome!

User avatar
wread
Module Guard
Module Guard
Posts: 1061
Joined: 09 Jan 2011, 18:48
Distribution: Porteus v3.2.5-kde5-64 bits
Location: Santo Domingo
Contact:

Re: Porteus-v1.0_rc3-i486 rc3 penultimate release.

Post#18 by wread » 16 Jun 2011, 14:43

Happens to me, too!
Porteus is proud of the FASTEST KDE ever made.....(take akonadi, nepomuk and soprano out and you will have a decent OS).
The Porteus Community never sleeps!

User avatar
brokenman
Site Admin
Site Admin
Posts: 5436
Joined: 27 Dec 2010, 03:50
Distribution: Porteus v3.2rcX all desktops
Location: Brazil
Contact:

Re: Porteus-v1.0_rc3-i486 rc3 penultimate release.

Post#19 by brokenman » 16 Jun 2011, 18:15

OK, not cool. Can anyone give me an example of certain window that ALWAYS opens up skinny?

I have seen this before when using set widths ... instead of allowing the system to decide by setting 0 0 for widths. I think this is how the majority are setup for 'Settings wizard', and a few in PPM. This will need to be fixed before v1.0 ... would only take a couple of minutes.
How do i become super user?
Wear your underpants on the outside and put on a cape.

User avatar
Ahau
King of Docs
King of Docs
Posts: 1331
Joined: 28 Dec 2010, 15:18
Distribution: LXDE & Xfce 32/64-bit
Location: USA

Re: Porteus-v1.0_rc3-i486 rc3 penultimate release.

Post#20 by Ahau » 16 Jun 2011, 18:18

EVERY window in porteus-settings-assistant opens this way.

The first window of Porteus-Module-Tools opens this way as well. Happened every time I opened them, in always fresh mode (this is RC3--BUT it was the first ISO you pushed out, not the one you silently updated--I got that ISO but never updated to it!)
Please take a look at our online documentation, here. Suggestions are welcome!

Post Reply