[SOLVED] Firewall

If you are looking for a specific 64-bit package and you can't find it in any of the 64-bit repos, please post a request for it here
Post Reply
User avatar
firefoxjet
White ninja
White ninja
Posts: 21
Joined: 11 Mar 2011, 20:40
Location: Switzerland

[SOLVED] Firewall

Post#1 by firefoxjet » 20 May 2011, 23:56

Hello,

Could you please post a firewall module?

While using Slax 6.1.2 and Slax 6.2, I enjoyed Firestarter.

Many thanks for your kind support!
Last edited by firefoxjet on 02 Sep 2012, 17:47, edited 4 times in total.

User avatar
Ahau
King of Docs
King of Docs
Posts: 1331
Joined: 28 Dec 2010, 15:18
Distribution: LXDE & Xfce 32/64-bit
Location: USA

Re: Firewall

Post#2 by Ahau » 21 May 2011, 00:27

Have you tried the built in firewall yet?

from the Porteus Tips and Tricks in the Howto's and resources section:

10) Firewall -- To enable a pre-configured (thanks to Tomas M) firewall in Porteus at every boot, just add following line to /etc/rc.d/ rc.local: '/etc/rc.d/rc.Firewall start'

If you are not using 'saved changes', you can add that line to rc. local, then save it to /porteus/rootcopy/etc/rc.d/rc.local for the same effect.
Please take a look at our online documentation, here. Suggestions are welcome!

User avatar
firefoxjet
White ninja
White ninja
Posts: 21
Joined: 11 Mar 2011, 20:40
Location: Switzerland

Re: Firewall

Post#3 by firefoxjet » 21 May 2011, 22:43

Hi Ahau,

Perfect! It works very well. Many thanks!!

For all the others reading this post: please note that it is

/etc/rc.d/rc.FireWall start

(with the capital W)

and not

/etc/rc.d/rc.Firewall start

(with the lowercase w)
Last edited by firefoxjet on 21 May 2011, 22:47, edited 1 time in total.

User avatar
Hamza
Warlord
Warlord
Posts: 1846
Joined: 28 Dec 2010, 07:41
Distribution: Porteus
Location: France

Re: SOLVED: Firewall

Post#4 by Hamza » 21 May 2011, 22:45

Yes, we are using a case sensitive.
NjVFQzY2Rg==

User avatar
Ahau
King of Docs
King of Docs
Posts: 1331
Joined: 28 Dec 2010, 15:18
Distribution: LXDE & Xfce 32/64-bit
Location: USA

Re: Solved: Firewall

Post#5 by Ahau » 22 May 2011, 01:05

Thank you so much!!! I'll fix this typo in the doc right now.
Please take a look at our online documentation, here. Suggestions are welcome!

Post Reply