[Solved] Remote config in with PXE?

Share your opinion about Porteus Kiosk Edition.
Post Reply
toaol
Ronin
Ronin
Posts: 1
Joined: 03 Sep 2015, 12:20
Distribution: CentOS
Location: Austria

[Solved] Remote config in with PXE?

Post#1 by toaol » 05 Sep 2015, 08:05

Is there any way to boot via PXE and use the remote config feature?
When doing so, I experienced the problem that after the first boot porteus kiosk tries to save the newly generated iso to /dev/kiosk.sgn - which obviously doesn't make sense.
"screenshot" attached:
Image
Last edited by toaol on 14 Sep 2015, 16:59, edited 1 time in total.

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4624
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: Remote config in with PXE?

Post#2 by fanthom » 05 Sep 2015, 09:05

Hello toaol,

This will be challenging but will try to implement this feature for next release :)
Nested configurations will come handy as you'll be able to apply different configs to different kiosks (normally PXE boot allows to deploy single unified image to all clients).

Next release will be available in at least 3 months. If you need this feature early then please contact me through the 'customized builds' service:
http://porteus-kiosk.org/builds.html

Thank you.
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

Post Reply