Firefox Favorites

New features which should be implemented in Porteus Kiosk Edition and the kiosk wizard.
Post Reply
rh102801
Black ninja
Black ninja
Posts: 48
Joined: 21 Mar 2014, 14:02
Distribution: porteus 3.7 kiosk
Location: Chattanooga

Firefox Favorites

Post#1 by rh102801 » 31 Aug 2015, 13:57

I am trying to find out if there is a way to manage a list of favorites (bookmarks)for Firefox without having them all automatically open when I boot the system.
I am using remote management and would like to be able to add or remove sites as needed but not necessarily have those sites as a homepage which opens a tab for each site every time I reboot.
This would be extremely helpful as by default we have all internet traffic blocked from the kiosks but HR wants them to be able to provide access to certain sites.
I am currently adding them to the homepage= field in the config file using remote management but obviously I do not want all these tabs to open at the same time.

Any ideas or suggestions?

Thanks

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4565
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: Firefox Favorites

Post#2 by fanthom » 31 Aug 2015, 14:21

You are lucky :) This feature (and many others) will be available in next kiosk release:
http://porteus-kiosk.org/news.html#150830

Please wait about a week and it will go public.

Thank you.
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

rh102801
Black ninja
Black ninja
Posts: 48
Joined: 21 Mar 2014, 14:02
Distribution: porteus 3.7 kiosk
Location: Chattanooga

Re: Firefox Favorites

Post#3 by rh102801 » 31 Aug 2015, 14:30

Awesome... thanks a lot.
On another note, are existing kiosks upgradable or would I have to redeploy with a new image for the new version?

Thanks

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4565
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: Firefox Favorites

Post#4 by fanthom » 01 Sep 2015, 11:04

Kiosk can upgrade itself only when you sign it up to the 'automatic updates' service:
http://porteus-kiosk.org/automatic-updates.html
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

Post Reply