[SOLVED] Remote config is not accessible

Post bug reports related to either the kiosk ISO or the kiosk wizard here.
Post Reply
Dylan
Ronin
Ronin
Posts: 2
Joined: 31 Aug 2015, 06:01
Distribution: Porteus Kiosk 3.4.0
Location: Australia

[SOLVED] Remote config is not accessible

Post#1 by Dylan » 31 Aug 2015, 06:18

I think I have a similar problem to this poster - I've copied and saved my remote config file to our webserver, and this tests successfully during the wizard. Wi-fi connects successfully booting from the USB, but I get nothing but "Remote config is not accessible" until it gives up and boots from the local config. "kiosk_config=url" entry is in the config file and points to the right place. Where do I look next to fix this?

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4548
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: Remote config is not accessible

Post#2 by fanthom » 31 Aug 2015, 07:29

Hello Dylan,

Make sure that text file is not encoded with ANSI or UTF-8 rather than Unicode (UTF-16). If still wont help then please send me your config on support@porteus-kiosk.org.

Thank you.
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

Dylan
Ronin
Ronin
Posts: 2
Joined: 31 Aug 2015, 06:01
Distribution: Porteus Kiosk 3.4.0
Location: Australia

Re: Remote config is not accessible

Post#3 by Dylan » 02 Sep 2015, 04:30

Turns our our webhosting provider does not allow access to wget, which the Kiosk needs to get the config files. I've uploaded the config files to Dropbox and that seems to be working.

Post Reply