[SOLVED] WiFi is not working after setup

Post bug reports related to either the kiosk ISO or the kiosk wizard here.
Post Reply
ikupriya
Ronin
Ronin
Posts: 3
Joined: 22 Jun 2015, 15:07
Distribution: Ubuntu
Location: Rostov-on-Don

[SOLVED] WiFi is not working after setup

Post#1 by ikupriya » 23 Jun 2015, 13:48

I'm trying to install Porteus Kiosk 3.4.0 on a system with TP-Link TL-W422G USB WiFi stick.
During wizard setup, WiFi works fine, everything is downloaded and installed.
After system reboot, WiFi cannot connect to any network. Tried with different access points and SSIDs.
How can it bi fixed?
Last edited by ikupriya on 24 Jun 2015, 11:11, edited 1 time in total.

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4618
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: WiFi is not working after setup

Post#2 by fanthom » 23 Jun 2015, 16:56

hello ikupriya,

please install kiosk using wifi -> enable debug mode in the wizard -> after boot plug ethernet cable -> send me system report on support@porteus-kiosk.org

thank you
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

ikupriya
Ronin
Ronin
Posts: 3
Joined: 22 Jun 2015, 15:07
Distribution: Ubuntu
Location: Rostov-on-Don

Re: WiFi is not working after setup

Post#3 by ikupriya » 24 Jun 2015, 09:53

Hello,
fanthom wrote:hello ikupriya,

please install kiosk using wifi -> enable debug mode in the wizard -> after boot plug ethernet cable -> send me system report on support@porteus-kiosk.org

thank you
The report is sent.

ikupriya
Ronin
Ronin
Posts: 3
Joined: 22 Jun 2015, 15:07
Distribution: Ubuntu
Location: Rostov-on-Don

Re: WiFi is not working after setup

Post#4 by ikupriya » 24 Jun 2015, 11:11

Thank you for fixing the bug!
fanthom wrote:hello ikupriya,

please install kiosk using wifi -> enable debug mode in the wizard -> after boot plug ethernet cable -> send me system report on support@porteus-kiosk.org

thank you

Post Reply