Idle function [Solved]

Post bug reports related to either the kiosk ISO or the kiosk wizard here.
Post Reply
zxcv0101
Ronin
Ronin
Posts: 2
Joined: 21 Apr 2015, 13:28
Distribution: porteus-kiosk
Location: Sweden

Idle function [Solved]

Post#1 by zxcv0101 » 21 Apr 2015, 13:35

Hi

The Idle function does not seem to work as intended, atleast not for me.
I am running Porteus Kiosk 3.3 created from the ISO I just downloaded and the idle function resets the browser once but just once.

has this happened to anyone else?

Best regards zxcv0101
Last edited by zxcv0101 on 21 Apr 2015, 15:45, edited 1 time in total.

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4566
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: Idle function

Post#2 by fanthom » 21 Apr 2015, 14:42

answer is here:
viewtopic.php?f=103&t=3159

if you want to force resetting the firefox no matter of user activity then remaster the ISO and add following function to /etc/rc.d/rc.local:

Code: Select all

(
while true; do
sleep 600
killall firefox
done
) &
replace sleep 600 to your value (in seconds).
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

zxcv0101
Ronin
Ronin
Posts: 2
Joined: 21 Apr 2015, 13:28
Distribution: porteus-kiosk
Location: Sweden

Re: Idle function

Post#3 by zxcv0101 » 21 Apr 2015, 15:45

Ahh! thanks for the quick responce!

Post Reply