domain to connect to the Internet by KIOSK

New features which should be implemented in Porteus Kiosk Edition and the kiosk wizard.
Post Reply
baachoo
Ronin
Ronin
Posts: 2
Joined: 31 Mar 2015, 00:43
Distribution: porteus
Location: Warszawa

domain to connect to the Internet by KIOSK

Post#1 by baachoo » 31 Mar 2015, 00:53

Welcome
I would like to find out which uses a kiosk domain to connect to the Internet
during the installation wizard. KIOSK Checks http://porteus-kiosk.org/ with access to a domain which pulls extras such as UEFI?
I have access to wifi only where domain are locked and i have to previously identified domain in the white list,
I would just make that domain to the whitelist, which uses porteus kiosk.
thanks you four u help.

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4565
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: domain to connect to the Internet by KIOSK

Post#2 by fanthom » 31 Mar 2015, 01:42

please whitelist porteus-kiosk.org as this is from where the wizard and additional components are downloaded during installation.
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

baachoo
Ronin
Ronin
Posts: 2
Joined: 31 Mar 2015, 00:43
Distribution: porteus
Location: Warszawa

Re: domain to connect to the Internet by KIOSK

Post#3 by baachoo » 31 Mar 2015, 08:52

fanthom wrote:please whitelist porteus-kiosk.org as this is from where the wizard and additional components are downloaded during installation.
i'l try thx :)

Post Reply