FF-Idle-Timer Display

Here you can post about the issues related to modifications performed manually (not through the kiosk wizard). Example: swapped kernel, added 3rd party modules or files.
Please describe in detail what has been changed and hopefully other kiosk user will be able to help.
Porteus team wont resolve bugs posted in this category as we support only modifications made by the kiosk wizard.
Post Reply
astrong
White ninja
White ninja
Posts: 4
Joined: 26 Mar 2015, 10:58
Distribution: porteus
Location: munich

FF-Idle-Timer Display

Post#1 by astrong » 26 Mar 2015, 11:15

hi there,

we allready use porteus kiosk for our customer door lock system (website based).
For easy of use, we want to show a visible idle-countdown at the X11/Firefox.

Code: Select all

# Restart firefox in case when no activity is detected:
FFIDLE=60
[ "$FFIDLE" ] && /opt/porteus-scripts/firefox-idle-watcher &
Is there any possible way to implement a visual idle-counter at the x11 screen?
I've already searched for a firefox plugin, but i couldn't find any kiosk plugin that delivers a visible timer at screen.
thanks alot!

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4626
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: FF-Idle-Timer Display

Post#2 by fanthom » 26 Mar 2015, 13:23

you may give the 'simple timer' addon a shot but its a bit tricky to set everything up:
https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... ple-timer/

i have created a custom kiosk build with this addon already for a different scenario (had to introduce a login manager and session supposed to expire after X minutes, no matter if user is active or not):
http://oi60.tinypic.com/20hoidd.jpg

so if you get stuck then please contact me through builds:
http://porteus-kiosk.org/builds.html

thanks
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

astrong
White ninja
White ninja
Posts: 4
Joined: 26 Mar 2015, 10:58
Distribution: porteus
Location: munich

Re: FF-Idle-Timer Display

Post#3 by astrong » 26 Mar 2015, 13:39

thanks for your quick reply.

i've already tried this addon, but unfortunately our browsers nav-bar is disabled.

I've found the tool dunstify which is included in porteus.

Maybe i'll edit the firefox-idle-script and put some extra if else queries in.
thath should fix our problem,too.

Post Reply