Remote Management

Post here if you are a new Porteus member and you're looking for some help.
Post Reply
snoub52
Ronin
Ronin
Posts: 3
Joined: 12 Mar 2015, 08:45
Distribution: Debian Wheezy
Location: PARIS

Remote Management

Post#1 by snoub52 » 12 Mar 2015, 09:23

Hello,

I work in a french university. I've just installed Porteus Kiosk v3.3.0 (thanks for this job !).
My config is not use when I reboot. However, i've defined a URL : http://10.54.3.20/group.txt (Test config with FF is ok).

These messages appear on screen :
"Powering down all media to save energy and make the kiosk environment friendly"
"Remote kiosk config is not accessible or 'kiosk_config' parameter is not present in it (...)"
"Connection established successfully"

Anyone can help me ?
See you later.

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4566
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: Remote Management

Post#2 by fanthom » 12 Mar 2015, 09:48

hi snoub52,

please send me your config on support@porteus-kiosk.org and i'll check whats wrong with it.

thanks
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

snoub52
Ronin
Ronin
Posts: 3
Joined: 12 Mar 2015, 08:45
Distribution: Debian Wheezy
Location: PARIS

Re: Remote Management

Post#3 by snoub52 » 12 Mar 2015, 10:23

Ok.
I add the text file created with the debug mode.

snoub52
Ronin
Ronin
Posts: 3
Joined: 12 Mar 2015, 08:45
Distribution: Debian Wheezy
Location: PARIS

Re: Remote Management

Post#4 by snoub52 » 13 Mar 2015, 10:45

Thanks a lot for the mail support !
All is ok after adding "kiosk_config=URL_path' parameter in the file configuration.

Post Reply