[SOLVED] PXE-Boot does not work anymore (version 3.2.0)

Post bug reports related to either the kiosk ISO or the kiosk wizard here.
Post Reply
rbf
Ronin
Ronin
Posts: 2
Joined: 07 Jan 2015, 15:17
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Germany

[SOLVED] PXE-Boot does not work anymore (version 3.2.0)

Post#1 by rbf » 07 Jan 2015, 15:26

Hi,

i just updated from version 3.1.3 to 3.2.0 - and now Porteus Kiosk does not boot anymore.
Error Message:
Error: Porteus Kiosk data not found.
Startup cannot continue.

If you are ...

DEBUGGING DATA:

3.14.27-porteus-kiosk
net.ifnames=0 copy2ram http_server=172.16.0.1:81 initrd=/live/porteus/iso/latest/boot/initrd.xz,/live/porteus/initrdpxe.xz noauto nocd noeject nohd nohotplug norootcopy noswal quiet BOOT_IMAGE=/live/porteus/iso/latest/boot/vmlinuz

3.12.20-porteus-kiosk
lo
/ #
Like is wrote it worked perfectly up to version 3.1.3 and if i use the generated iso file of version 3.1.3 it is still working.

Hope someone can help...

Regards
Robert
Last edited by rbf on 07 Jan 2015, 16:16, edited 1 time in total.

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4621
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: PXE-Boot does not work anymore (version 3.2.0)

Post#2 by fanthom » 07 Jan 2015, 16:03

Hello Robert,

Looks like you still have an old initrdpxe.xz in your PXE setup. Please download new one manually from here:
http://porteus-kiosk.org/public/3.2/

And upgrade old one on your server.

Thanks.
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

rbf
Ronin
Ronin
Posts: 2
Joined: 07 Jan 2015, 15:17
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Germany

Re: PXE-Boot does not work anymore (version 3.2.0)

Post#3 by rbf » 07 Jan 2015, 16:11

Hi,

just found out the same :)
I did not used the initrdpxe.xz included in the iso as it was once missing in a previous version.
But really great that you found so fast :good:

Thanks
Robert

Post Reply