aufs inodes size

Post here if you are a new Porteus member and you're looking for some help.
Post Reply
Terus
White ninja
White ninja
Posts: 17
Joined: 02 Jan 2014, 12:14
Distribution: porteus
Location: Location

aufs inodes size

Post#1 by Terus » 25 Dec 2014, 13:02

Hello everyone.

Code: Select all

df -h -i
Filesystem     Inodes IUsed IFree IUse% Mounted on
aufs             188K   62K  126K   33% /
I would like to have about 300K inodes.
I am running porteus with copy to ram option.

1. It is possible to change aufs inode size?
2. Maybe in cheatcodes or when recompiling kernell with aufs path?

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4618
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: aufs inodes size

Post#2 by fanthom » 26 Dec 2014, 11:50

dont know the answer - please ask this question on the aufs mailing list:
http://sourceforge.net/p/aufs/mailman/aufs-users/
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

Terus
White ninja
White ninja
Posts: 17
Joined: 02 Jan 2014, 12:14
Distribution: porteus
Location: Location

Re: aufs inodes size

Post#3 by Terus » 26 Dec 2014, 22:43

Thanks i will ask and post back here solution if exists.

Post Reply