Firefox not in maximum resolution

Post bug reports related to either the kiosk ISO or the kiosk wizard here.
Post Reply
jongj
Ronin
Ronin
Posts: 1
Joined: 25 Jun 2014, 13:43
Distribution: Porteus Kiosk 3.1
Location: Netherlands

Firefox not in maximum resolution

Post#1 by jongj » 25 Jun 2014, 13:52

I installed Portues Kiosk Edition 3.1 on a Asus netbook. The netbook is connected to a external monitor. The resolution of Firefox on the larger external monitor is the same as on the smaller screen of the netbook. Firefox is not displayed full screen on the external monitor.

Which settings do i need to modify/add to display Firefox full screen on the external monitor?

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4547
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: Firefox not in maximum resolution

Post#2 by fanthom » 25 Jun 2014, 16:17

hi jongj,

please have a look on this post:
viewtopic.php?f=102&t=3523&p=25315&hilit=xrandr#p25315

this thread may also come handy:
viewtopic.php?f=103&t=3380

when in troubles - please boot any linux on this PC and post the output of 'xrandr' command when external monitor is connected.

thanks
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

Post Reply