Firefox proxy not being set by wizard

Post bug reports related to either the kiosk ISO or the kiosk wizard here.
Post Reply
lbig101
Ronin
Ronin
Posts: 2
Joined: 26 Mar 2014, 15:16
Distribution: mint
Location: Buenos Aires

Firefox proxy not being set by wizard

Post#1 by lbig101 » 26 Mar 2014, 15:23

Using the online wizard (http://build.porteus.org/kiosk/) , no matter what i write in the fields Firefox -> Proxy > Proxy IP and Firefox -> Proxy > Proxy Port, the build always ends up with the default firefox proxy settings as checked in the about:config page. Am i missing something?

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4547
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: Firefox proxy not being set by wizard

Post#2 by fanthom » 26 Mar 2014, 17:10

should be fixed now - thanks for reporting.
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

lbig101
Ronin
Ronin
Posts: 2
Joined: 26 Mar 2014, 15:16
Distribution: mint
Location: Buenos Aires

Re: Firefox proxy not being set by wizard

Post#3 by lbig101 » 26 Mar 2014, 19:04

fanthom wrote:should be fixed now - thanks for reporting.
It is fixed. Thank you.

Post Reply