[Solved] Porteus Kiosk 3.0 SSH

Post bug reports related to either the kiosk ISO or the kiosk wizard here.
Post Reply
rh102801
Black ninja
Black ninja
Posts: 48
Joined: 21 Mar 2014, 14:02
Distribution: porteus 3.7 kiosk
Location: Chattanooga

[Solved] Porteus Kiosk 3.0 SSH

Post#1 by rh102801 » 24 Mar 2014, 15:33

Is there anything special I need to do to be able to SSH to the kiosk device? I created passwords for root and guest on the wizard and enabled SSH as well but once the device is up and running and I try to SSH to it I am not successful.
I am running Porteus Kiosk from the Hard Drive.

Thanks

rh102801
Black ninja
Black ninja
Posts: 48
Joined: 21 Mar 2014, 14:02
Distribution: porteus 3.7 kiosk
Location: Chattanooga

Re: [Solved] Porteus Kiosk 3.0 SSH

Post#2 by rh102801 » 25 Mar 2014, 14:03

After creating numerous images and thinking I was losing my mind, Fanthom indicated that SSH was not enabled in my image which prompted me to think something was up with my browser. I tried Firefox instead of IE11 and everything works as it's supposed to.
Some boxes seem to be missing or not displaying properly under IE11 but I didn't know any better since that's all I had accessed the wizard from. Not sure if this was a problem with IE11 or just configuration issues with IE11 on my PC but as mentioned, using a different browser took care of the issue for me.


Thanks Fanthom for your help.

Post Reply