Odd Booting Error & No Flash plug-in

Post here if you are a new Porteus member and you're looking for some help.
Post Reply
jimwg
Shogun
Shogun
Posts: 322
Joined: 09 Oct 2013, 18:15
Distribution: porteus
Location: NYC

Odd Booting Error & No Flash plug-in

Post#1 by jimwg » 08 Jan 2014, 20:33

This might have to do with my crude attempt to transfer some 32bit Puppy 5.7.1 .config files and creating new save.dat file over into Porteus 3.0 MATE (and XFCE) 32bit or not. Just FYI. I was booting up and got this error message:

"Error. GDBus.Error:org.freedesktop.policykit1.Error.Failed. An authentication agent already exists for the given subject."

I click okay and everything seems to function well but is it really and how be rid of problem?

One more thing; Porteus 3 says it needs Flash plug-in to play videos but none will install from Adobe site. What must I do?

Jim in NYC

tome
Contributor
Contributor
Posts: 561
Joined: 26 Jun 2013, 14:03
Distribution: x64 Openbox
Location: Poland
Contact:

Re: Odd Booting Error & No Flash plug-in

Post#2 by tome » 08 Jan 2014, 20:49

firefox and opera modules already have flashplayer - try activate one of them.

jimwg
Shogun
Shogun
Posts: 322
Joined: 09 Oct 2013, 18:15
Distribution: porteus
Location: NYC

Re: Odd Booting Error & No Flash plug-in

Post#3 by jimwg » 08 Jan 2014, 21:47

tome wrote:firefox and opera modules already have flashplayer - try activate one of them.
Thanks for swift reply! Then I have to reinstall Firefox which I deleted because I use SeaMonkey. So does this imply SeaMonkey doesn't have it since it's requesting Flash?

Jim in NYC

User avatar
phhpro
Full of knowledge
Full of knowledge
Posts: 545
Joined: 10 Nov 2013, 20:35
Distribution: .

Re: Odd Booting Error & No Flash plug-in

Post#4 by phhpro » 09 Jan 2014, 03:08

...
Last edited by phhpro on 03 Feb 2016, 23:37, edited 1 time in total.

User avatar
francois
Contributor
Contributor
Posts: 4902
Joined: 28 Dec 2010, 14:25
Distribution: kde xfce porteus manjaro kubun
Location: Enfin l'été, le changement climatique attendu: le soleil.

Re: Odd Booting Error & No Flash plug-in

Post#5 by francois » 09 Jan 2014, 22:19

Thanks for swift reply! Then I have to reinstall Firefox which I deleted because I use SeaMonkey. So does this imply SeaMonkey doesn't have it since it's requesting Flash?
It seems. I am under chrome and flash seems to be there as exemplified by the output of midnight commander (mc) in command line, using find command. I am pretty shure that firefox and opera were packed with flash too.

Activating firefox module and then using mc, or simply tryng the module will give you the answer. 8)
Voltaire: Le mieux est l'ennemi du bien.

User avatar
phhpro
Full of knowledge
Full of knowledge
Posts: 545
Joined: 10 Nov 2013, 20:35
Distribution: .

Re: Odd Booting Error & No Flash plug-in

Post#6 by phhpro » 10 Jan 2014, 01:36

...
Last edited by phhpro on 03 Feb 2016, 23:38, edited 1 time in total.

jimwg
Shogun
Shogun
Posts: 322
Joined: 09 Oct 2013, 18:15
Distribution: porteus
Location: NYC

Re: Odd Booting Error & No Flash plug-in

Post#7 by jimwg » 10 Jan 2014, 03:40

phhpro wrote:A shame you are on 32 bit. Else, you could fetch the latest x86_64 FFX+Flash here: viewtopic.php?f=49&t=2981&p=20727&hilit ... _64#p20727

NOTE: You are using v3 RC1, not even RC2, and by no means anything v3.0 final. There's no Flash on RC1; at least it wasn't when I last tested it.
Okay, flash video seems to work with Seamonkey as long as Firefox is also installed and activated.

Jim in NYC

User avatar
francois
Contributor
Contributor
Posts: 4902
Joined: 28 Dec 2010, 14:25
Distribution: kde xfce porteus manjaro kubun
Location: Enfin l'été, le changement climatique attendu: le soleil.

Re: Odd Booting Error & No Flash plug-in

Post#8 by francois » 10 Jan 2014, 04:47

Maybe you can convert the following alien slackware txz package into an xzm porteus module for seamonkey:
http://www.slackware.com/~alien/slackbu ... er-plugin/
Voltaire: Le mieux est l'ennemi du bien.

User avatar
phhpro
Full of knowledge
Full of knowledge
Posts: 545
Joined: 10 Nov 2013, 20:35
Distribution: .

Re: Odd Booting Error & No Flash plug-in

Post#9 by phhpro » 11 Jan 2014, 02:26

...

Post Reply