Module extract not working

Get help with MATE specific problems
Post Reply
User avatar
phhpro
Full of knowledge
Full of knowledge
Posts: 545
Joined: 10 Nov 2013, 20:35
Distribution: .

Module extract not working

Post#1 by phhpro » 20 Nov 2013, 00:06

...
Last edited by phhpro on 03 Feb 2016, 22:03, edited 1 time in total.

donald
Full of knowledge
Full of knowledge
Posts: 1158
Joined: 17 Jun 2013, 13:17
Distribution: Porteus 3.2.2 XFCE 32bit
Location: Germany

Re: Module extract not working

Post#2 by donald » 20 Nov 2013, 00:31

Maybe you still have the wrong path
in caja-actions:

/opt/porteus-scripts/fmanager/extract-module
should be:
/opt/porteus-scripts/context-menu/extract-module

There is a fix for that, please update.

User avatar
wread
Module Guard
Module Guard
Posts: 1064
Joined: 09 Jan 2011, 18:48
Distribution: Porteus v3.2.5-kde5-64 bits
Location: Santo Domingo
Contact:

Re: Module extract not working

Post#3 by wread » 20 Nov 2013, 02:31

Which DE are you using? KDE4 extracts modules flawlessly... :)
Porteus is proud of the FASTEST KDE ever made.....(take akonadi, nepomuk and soprano out and you will have a decent OS).
The Porteus Community never sleeps!

User avatar
brokenman
Site Admin
Site Admin
Posts: 5456
Joined: 27 Dec 2010, 03:50
Distribution: Porteus v3.2rcX all desktops
Location: Brazil
Contact:

Re: Module extract not working

Post#4 by brokenman » 20 Nov 2013, 17:52

Which DE are you using?
Really?

KDE4 extracts modules flawlessly
So does MATE. It was an error in the path to opt/porteus-scripts/context-menu which was changed in v2.1. This was fixed in the last update. Wread please only post relevant information instead of advertising KDE. I know you love it, but the issue is not which other desktop the OP can use, but rather what is causing the problem in the current desktop ... which is obviously mate because of the category it is posted in.
How do i become super user?
Wear your underpants on the outside and put on a cape.

User avatar
phhpro
Full of knowledge
Full of knowledge
Posts: 545
Joined: 10 Nov 2013, 20:35
Distribution: .

Re: Module extract not working

Post#5 by phhpro » 20 Nov 2013, 20:18

...
Last edited by phhpro on 03 Feb 2016, 22:03, edited 1 time in total.

User avatar
brokenman
Site Admin
Site Admin
Posts: 5456
Joined: 27 Dec 2010, 03:50
Distribution: Porteus v3.2rcX all desktops
Location: Brazil
Contact:

Re: Module extract not working

Post#6 by brokenman » 22 Nov 2013, 16:26

that URL of yours is leading nowhere
Which URL?

After downloading the ISO you will need to open PSC and update the system. The changes havn't been merged into the ISO you download.
How do i become super user?
Wear your underpants on the outside and put on a cape.

donald
Full of knowledge
Full of knowledge
Posts: 1158
Joined: 17 Jun 2013, 13:17
Distribution: Porteus 3.2.2 XFCE 32bit
Location: Germany

Re: Module extract not working

Post#7 by donald » 22 Nov 2013, 16:58

The url-button in your posts.
If I click it, this is what I get:
Cannot resolve hostname (www.brokenman.co.nz)

User avatar
brokenman
Site Admin
Site Admin
Posts: 5456
Joined: 27 Dec 2010, 03:50
Distribution: Porteus v3.2rcX all desktops
Location: Brazil
Contact:

Re: Module extract not working

Post#8 by brokenman » 23 Nov 2013, 00:21

Yeah I let the domain expire since I am no longer in NZ. It was basically a site showing my hobbies. Magic, messing with wireless electricity experiments and that kind of thing. Most of it linked to youtube videos like this one: http://www.youtube.com/watch?v=8JYWfGBn_d8
How do i become super user?
Wear your underpants on the outside and put on a cape.

Post Reply