no "Suspend to RAM" in KDE4 ? [Solved]

Get help with KDE4 specific problems
Post Reply
bazder
White ninja
White ninja
Posts: 6
Joined: 07 Oct 2013, 22:52
Distribution: Porteus KDE4
Location: ozone

no "Suspend to RAM" in KDE4 ? [Solved]

Post#1 by bazder » 09 Oct 2013, 00:28

It seems like there is no "Suspend to RAM" in KDE4 ? If you open a terminal, become root and type pm-suspend it will work but ...
Last edited by bazder on 09 Oct 2013, 13:33, edited 1 time in total.

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4566
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: no "Suspend to RAM" in KDE4 ?

Post#2 by fanthom » 09 Oct 2013, 08:21

everything is ok here:

Image

please try in 'Always Fresh' and also show me output of 'cat /sys/power/state' command.
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

bazder
White ninja
White ninja
Posts: 6
Joined: 07 Oct 2013, 22:52
Distribution: Porteus KDE4
Location: ozone

Re: no "Suspend to RAM" in KDE4 ?

Post#3 by bazder » 09 Oct 2013, 13:33

I used the power button on the lower right corner of the system tray - when you eventually get a choice to suspend to RAM somehow the option changes itself to restart. The more obvious route in your screen shot works fine. thanks.

Post Reply