wpa_supplicant phase 2 set to none

Non release banter
Post Reply
vgsangiuliano
Ronin
Ronin
Posts: 1
Joined: 30 Aug 2013, 07:26
Distribution: Porteus 2.1
Location: Italy

wpa_supplicant phase 2 set to none

Post#1 by vgsangiuliano » 30 Aug 2013, 07:29

Dear all,
I need to connect a porteus 2.1 based laptop to a wifi network with wpa enterprise architecture.
Trying to connect it a dropdown list ask me to chose for phase 2 authentication.
I need to set it to none but there is no such a choice.
Can you help me please?
Thx

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4613
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: wpa_supplicant phase 2 set to none

Post#2 by fanthom » 30 Aug 2013, 09:04

please show us a screenshot.
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

Post Reply