kiosk wizard menu

Post bug reports related to either the kiosk ISO or the kiosk wizard here.
Post Reply
User avatar
francois
Contributor
Contributor
Posts: 4942
Joined: 28 Dec 2010, 14:25
Distribution: kde xfce porteus manjaro kubun
Location: Enfin l'été, le changement climatique attendu: le soleil.

kiosk wizard menu

Post#1 by francois » 25 Aug 2013, 02:43

In the kiosk wizard, there should be a back key to be able to correct the erroneous values entered. If there is an error, one has to go thru the hole process again.

Even better, a menu of the different step should be available so the user could enter and correct the values at will. Something like the debian installer text mode.

Thanks.
Voltaire: Le mieux est l'ennemi du bien.

patx
White ninja
White ninja
Posts: 26
Joined: 22 Aug 2013, 13:30
Distribution: kiosk
Location: canada

Re: kiosk wizard menu

Post#2 by patx » 25 Aug 2013, 18:14

I agree to that !!!

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4566
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: kiosk wizard menu

Post#3 by fanthom » 25 Aug 2013, 18:46

these problems will be gone once we switch to web version of the kiosk wizard.
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

User avatar
francois
Contributor
Contributor
Posts: 4942
Joined: 28 Dec 2010, 14:25
Distribution: kde xfce porteus manjaro kubun
Location: Enfin l'été, le changement climatique attendu: le soleil.

Re: kiosk wizard menu

Post#4 by francois » 25 Aug 2013, 19:04

Thanks for the answer.
Voltaire: Le mieux est l'ennemi du bien.

Post Reply