Libreoffice where is it ...

Please reproduce your error on a second machine before posting, and check the error by running without saved changes or extra modules (See FAQ No. 13, "How to report a bug"). For unstable Porteus versions (alpha, beta, rc) please use the relevant thread in our "Development" section.
Post Reply
miguipda
Samurai
Samurai
Posts: 157
Joined: 12 Jun 2012, 18:21
Location: france

Libreoffice where is it ...

Post#1 by miguipda » 27 Mar 2013, 18:37

HI,

by using the porteus package manager I choosed the unique libreoffice package named libreoffice-mozilla.

Then I though I could have libreoffice ready to be used.
It is not the situation. I did not get the libreoffice suite installed.

Then where is it on the package manager ???

Then did I need this installed libreoffice-mozilla to get libreoffice working ?

Wher and what must be installed to get libre office ???

Sincerely thanks and have a good night.

Miguipda ;-)

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4618
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: Libreoffice where is it ...

Post#2 by fanthom » 27 Mar 2013, 21:54

i'll rebuild PPM index tomorrow morning so libreoffice should be back.

btw: please post all official repo bug reports in this thread:
viewtopic.php?f=46&t=1356

thanks

EDIT:\\
repo issue fixed
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

Post Reply