[Solved] Broadcom wireless problem in Proteus v1.2

Please reproduce your error on a second machine before posting, and check the error by running without saved changes or extra modules (See FAQ No. 13, "How to report a bug"). For unstable Porteus versions (alpha, beta, rc) please use the relevant thread in our "Development" section.
Post Reply
black007
White ninja
White ninja
Posts: 4
Joined: 06 Jul 2012, 09:29
Location: India

[Solved] Broadcom wireless problem in Proteus v1.2

Post#1 by black007 » 06 Jul 2012, 09:58

Wicd in Porteus v1.1 can detect and connect to wireless networks but Networkmanager in Porteus v1.2 can't detect wireless connections ... I guess broadcom wireless drivers are not supported in the new version ... plz help
Last edited by black007 on 07 Jul 2012, 11:09, edited 2 times in total.

User avatar
fanthom
Site Admin
Site Admin
Posts: 4626
Joined: 28 Dec 2010, 02:42
Distribution: Porteus Kiosk
Location: Poland, currently - Cork, IE
Contact:

Re: Wireless problem in Proteus v1.2

Post#2 by fanthom » 06 Jul 2012, 11:43

broadcom-sta is included by default but it may not support older chipsets.
please refer to this HOWTO:
link
for troubleshooting broadcom problems.

let us know if that helped or you have stuck somewhere. in case of troubles please run 'lspci > /mnt/sdXy/porteus-lspci.txt' and 'cp /var/log/messages >/mnt/sdXY'
then upload these files to pastebin.com and link here.

Thanks
Please add [Solved] to your thread title if the solution was found.

black007
White ninja
White ninja
Posts: 4
Joined: 06 Jul 2012, 09:29
Location: India

Re: [Solved] Broadcom wireless problem in Proteus v1.2

Post#3 by black007 » 07 Jul 2012, 11:11

It works ... Thanx

Post Reply