Any chance for ati-legacy-drivers?

New features which should be implemented in Porteus; suggestions are welcome. All questions or problems with testing releases (alpha, beta, or rc) should go in their relevant thread here, rather than the Bug Reports section.
evergreen
White ninja
White ninja
Posts: 12
Joined: 27 Mar 2016, 16:58
Distribution: porteus x64
Location: sweden

Re: Any chance for ati-legacy-drivers?

Post#31 by evergreen » 18 Jan 2017, 22:53

Hi Blaze,

I tried before the old xorg 1.14 without the driver fglrx in the virtualbox and it doesnt work for that I ask if could i make a newer module.. today I created a new key with all incluide the module fglrx and the old xorg.. I tried it in the physical machine of course.
here is the Log. :cry:

Code: Select all

[    77.918] 
X.Org X Server 1.14.5
Release Date: 2013-12-12
[    78.044] X Protocol Version 11, Revision 0
[    78.087] Build Operating System: Slackware 14.1 Slackware Linux Project
[    78.131] Current Operating System: Linux porteus 4.9.0-porteus #1 SMP PREEMPT Sat Dec 17 19:22:10 BRST 2016 x86_64
[    78.131] Kernel command line: quiet \boot\syslinux\vmlinuz initrd=boot\syslinux\initrd.xz
[    78.222] Build Date: 11 January 2014  12:01:12PM
[    78.266]  
[    78.310] Current version of pixman: 0.30.2
[    78.398] 	Before reporting problems, check http://wiki.x.org
	to make sure that you have the latest version.
[    78.398] Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
	(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
	(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
[    78.577] (==) Log file: "/var/log/Xorg.1.log", Time: Wed Jan 18 23:26:10 2017
[    78.624] (==) Using system config directory "/usr/share/X11/xorg.conf.d"
[    78.624] (==) No Layout section.  Using the first Screen section.
[    78.624] (==) No screen section available. Using defaults.
[    78.625] (**) |-->Screen "Default Screen Section" (0)
[    78.625] (**) |   |-->Monitor "<default monitor>"
[    78.625] (==) No monitor specified for screen "Default Screen Section".
	Using a default monitor configuration.
[    78.625] (==) Automatically adding devices
[    78.625] (==) Automatically enabling devices
[    78.625] (==) Automatically adding GPU devices
[    78.625] (WW) The directory "/usr/share/fonts/local" does not exist.
[    78.625] 	Entry deleted from font path.
[    78.625] (WW) The directory "/usr/share/fonts/OTF" does not exist.
[    78.625] 	Entry deleted from font path.
[    78.625] (WW) The directory "/usr/share/fonts/Type1" does not exist.
[    78.625] 	Entry deleted from font path.
[    78.625] (WW) The directory "/usr/share/fonts/misc" does not exist.
[    78.625] 	Entry deleted from font path.
[    78.625] (WW) The directory "/usr/share/fonts/CID" does not exist.
[    78.625] 	Entry deleted from font path.
[    78.625] (WW) The directory "/usr/share/fonts/75dpi/" does not exist.
[    78.625] 	Entry deleted from font path.
[    78.625] (WW) The directory "/usr/share/fonts/100dpi/" does not exist.
[    78.625] 	Entry deleted from font path.
[    78.625] (WW) The directory "/usr/share/fonts/75dpi" does not exist.
[    78.625] 	Entry deleted from font path.
[    78.625] (WW) The directory "/usr/share/fonts/100dpi" does not exist.
[    78.625] 	Entry deleted from font path.
[    78.625] (WW) The directory "/usr/share/fonts/cyrillic" does not exist.
[    78.625] 	Entry deleted from font path.
[    78.625] (==) FontPath set to:
	/usr/share/fonts/TTF
[    78.625] (==) ModulePath set to "/usr/lib64/xorg/modules"
[    78.625] (II) The server relies on udev to provide the list of input devices.
	If no devices become available, reconfigure udev or disable AutoAddDevices.
[    78.625] (II) Loader magic: 0x7f7820
[    78.625] (II) Module ABI versions:
[    78.625] 	X.Org ANSI C Emulation: 0.4
[    78.625] 	X.Org Video Driver: 14.1
[    78.625] 	X.Org XInput driver : 19.1
[    78.625] 	X.Org Server Extension : 7.0
[    78.626] (II) xfree86: Adding drm device (/dev/dri/card0)
Blaze wrote:evergreen, I think you can take old 002-xorg.xzm from Porteus 3.1 and try to replace this module 002-xorg.xzm in /mnt/Porteus_partition/porteus/base/ (Porteus 3.2.2)

Cheers
Porteus-XFCE-v3.2.2-x86_64 Kernel 4.9 AMD A8-7410, APU AMD Radeon R5 Graphics M330

Post Reply