How can I use save session in XFCE

Get help with XFCE specific problems
Post Reply
josegil2002
White ninja
White ninja
Posts: 10
Joined: 17 May 2016, 18:50
Distribution: Porteus Mate 3.1
Location: Mar del Plata Argentina

How can I use save session in XFCE

Post#1 by josegil2002 » 15 Jul 2016, 15:29

Hello Friends.
Again over here. I have installed on a Pen Drive, Porteus 3.1 Mate and I find Applications, Porteus, the option is save session.
which use perfectly to save my changes and documents.
Now both XFCE and KDE, I cant find the option to save the session. Can you help me. I'm nooby and I really like Porteus. Thanks since now.

donald
Full of knowledge
Full of knowledge
Posts: 1175
Joined: 17 Jun 2013, 13:17
Distribution: Porteus 3.2.2 XFCE 32bit
Location: Germany

Re: How can I use save session in XFCE

Post#2 by donald » 16 Jul 2016, 17:05

XFCE...here we go:
system > Porteus Settings Centre > click the "Floppy"- icon > Save Session

Jack
Contributor
Contributor
Posts: 1088
Joined: 09 Aug 2013, 14:25
Distribution: Porteus 3.2.rc5 Mate 64 bit
Location: Marysville, OHIO USA

Re: How can I use save session in XFCE

Post#3 by Jack » 16 Jul 2016, 17:11

donald wrote:XFCE...here we go:
system > Porteus Settings Centre > click the "Floppy"- icon > Save Session
Can I add this if done in guest he will need to add password (toor) to get where the Floppy is.
I just like Slackware because I think it teach you about Linux to build packages where Ubuntu is like Windows you just install programs you want.

User avatar
francois
Contributor
Contributor
Posts: 5000
Joined: 28 Dec 2010, 14:25
Distribution: kde xfce porteus manjaro kubun
Location: Enfin l'été, le changement climatique attendu: le soleil.

Re: How can I use save session in XFCE

Post#4 by francois » 16 Jul 2016, 20:00

Good idea. :)
Voltaire: Le mieux est l'ennemi du bien.

josegil2002
White ninja
White ninja
Posts: 10
Joined: 17 May 2016, 18:50
Distribution: Porteus Mate 3.1
Location: Mar del Plata Argentina

Re: How can I use save session in XFCE

Post#5 by josegil2002 » 16 Jul 2016, 23:23

Excellent. OK. Donald and Jack. I was doing that. And works. When I get in Porteus Settings Centre automaticaly ask for login as root. Then I click on Floppy Icon and voile all works. Thanks, and cheers

Post Reply